Kapcsolatfelvétel Referencia

Vízteres

vizteres1

A vízteres kandalló megoldások a fűtéstechnika modern szereplői. Egyaránt alkalmasak kizárólagos fűtőtestként, valamint más rendszerben kombinált hőforrásként történő alkalmazásra. Megfelelő tervezés és installálás esetén a hatékonyságuk példás, képesek ellátni egy egész lakás fűtésigényét.

A vizes tűzterek egyik nagy előnyét jelenti a hőmérséklet egyenletes elosztása, ezáltal a teljes lakrészben közel azonos hőérzetet biztosíthatunk egyetlen kandalló használatával. Ez nem csak gazdaságosabb kivitelezést jelent, de a hőérzet is kellemesebb. Nagyjából 80 százalékos hatásfokkal számolhatunk.

A tűzben ropogó fa látványa kivételes hangulatot áraszt, igazán ünnepélyessé teszi a lakást, kiváltképp este, mikor a tűz fénye világítja meg a szobát. A körbeépítés lehetőségei végtelenek, mindenki a maga ízlésének megfelelő stílust választhatja a klasszikustól a rusztikuson át a minimalista stílusokig.

 

 

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.